tankarstugan.blogg.se

Mina tankar till det mest overkliga - bröstcancer

Nytt jobb!

Publicerad 2022-03-31 09:51:03 i Allmänt,

Jag har nu jobbat 2 månader på mitt nya jobb! Capio Geriatrik Nacka Sjuikhus. Jag har hamnat i det bästa av 2 världar. Dels på ASIH, som jag ju redan har vana av att jobba med och en palliativ avdelning med svårt sjuka patienter. 
 
Jag trivs väldigt bra. Jag har en bra chef och fina kollegor. Vad mer kan man begära? Patienterna är som patienter brukar vara. Ingen skillnad. Jag känner att jag är uppskattad för det jobb jag gör, jag känner mig glad och jag har börjat få tillbaka mitt självförtroende som arbetsterapeut. Jag är gladare i mitt dagliga liv. Jag vet att jag inte jobbat så länge. 2 månader är ingenting av ett helt arbetsliv. Men det är en bra början. Jag har hamnat på en normal arbetsplats.
När jag nu fått perspektiv på mitt tidigare jobb så förstår jag ju att det var inte hälsosamt på nåt sätt. Helt overkligt om man kan kalla det för det. Hur kan en chef som styr med hela handen och gör personalen till ens slavar tycka att man för ett bra ledarskap. När personalen är rädd för att möta chefen och än mindre kliva över den höga tröskeln in till hennes kontor? Nä, det är så skönt att slippa det där stället. Men inte utan trauma. 
För att vara ärlig har jag också, så gott som, brytit kontakten med den sjukgymnast jag första jobbade med. Just för att jag blev tillsagd om än det ena och än det andra. Jag parkerade fel, jag sa fel, jag betedde mig inte schysst, jag anklagade henne för att vara "brottsling" mm mm. Jag har aldrig haft problem med att samarbeta med andra. Men där tog det verkligen stopp. Lika bra att inte umgås med en sådan som ska styra mig hela tiden. Så skönt att rensa bland ohyra i min omgivning och bara umgås med männsikor som gör mig gott, vill mig gott och som tycker om mig och som jag tycker om. Det mår jag allra bäst av. 
Idag är det 1 vecka sedan jag fick ont i halsen och imorgon har jag varit hemma med en hemsk förkylning 1 vecka. Det är inte kul! En förkylning som verkligen vägrar att släppa sitt grepp om mig. Det går upp och ner. Jag hoppas på ett snabbt tillfrisknande över helgen så jag kan gå till mitt fina arbete på måndag :-) 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela