tankarstugan.blogg.se

Mina tankar till det mest overkliga - bröstcancer

PBM

Publicerad 2022-12-20 12:36:02 i Allmänt,

Jag skrev en egenremiss till PBM som är ett företag som arbetar med utmattningssyndrom och smärttillstånd. Jag skrev till dem pga min situation med utmattning. Jag har nu haft mina 3 bedömningssamtal. Förra veckan med psykolog, igår med fysioterapeut och idag med doktor. De första 2 mötena var bra. Jag kände mig lyssnad på. När jag var hos fysio igår så satte han verkligen ord på mina svårigheter. Tänk att någon kan läsa av en annan människa så väl? 
Jag har för bara några minuter sen avslutat samtal med doktorn och känner mig bara ledsen och frustrerad. Kändes som att hon inte ville förstå mig. Kan det vara språket som gjorde att hon inte förstod mig? Jag tänker att om jag inte får vara med i deras program så kommer jag att hamna i samma situation igen. Med stress. Jag har gjort så här förut. Sedan 2016 har det varit en återkommande utmattning.  Sjukskrivning och sedan sakta återgång i arbete. Sen krasch boom bang när det blir för högt tempo.  Det är en ond cirkel.  Ska det vara så svårt att få hjälp? Att skylla på min cancerbehandling lät som att det inte var någon orsak till att få arbetsrehabilitering. Och att jag inte varit utsatt för stress tillräckligt länge. Att förklara att det varit så här för mig sedan 2016 känns som oväsentligt.  Känner mig helt värdelös. Duger inte till något. 
Imorgon är det slutbedömning. Då ska jag träffa alla 3. Det är väl då jag får min dom. Blir det ett nej så vet jag inte vad jag gör. Bryter ihop? 
Håll tummarna för mig

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela