tankarstugan.blogg.se

Mina tankar till det mest overkliga - bröstcancer

Nöjd!

Publicerad 2021-03-22 17:42:11 i Allmänt,

Förra veckan var jag på återbesök för omläggning. Det gick bra. Jag hade otroligt mycket vadd över båda brösten så man kunde nästa tro att jag gjort en bröstförstoring. Men NEJ. Brösten skulle hållas varma, det var nog den enda orsaken. Jag fick se min nya bröstvårta. Det såg jättefint ut. Ingen rodnad, inga andra märken. Helt enkelt perfekt! Råden är nu att jag ska smörja in med vaselin och lägga på ett omslag så det inte kladdar och på detta ska jag ha vadd. Jag behövde inte ha så mycket som jag haft utan det räcker med lite grann, bara så brösten håller sig varma. Bra! Eftersom jag planerade att gå till jobbet dagen efter omläggningen. Så egentligen både gördel och värme mot brösten i totalt 2 veckor vilket innebär typ imorgon eller onsdag denna vecka. Det känns ju görligt. Gördeln är väl den som känns jobbigast tycker jag. Klämmer och trycker. Det onda som jag haft på sidorna, dvs "the love handles", är nästan borta. Så det ska bli skönt att bli av med den. Jag vill också försöka hitta lite snyggare bh:s. Inga hårda varianter eller med byglar. Nu ska det vara naturellt. Men fint och snyggt!
Nu är båda brösten lika stora och det ser jättefint ut. Tänk att det i år är 7 år sedan jag blev av med mitt bröst pga tumören. Och nu äntligen har jag blivit med bröst igen. Det känns väldigt bra. 
Igår provade jag t om mina bikinis. Ex en Odd Molly bikini som jag köpte för nåt år sedan i hopp om att jag skulle kunna använda protes i en ficka. Men det såg inte klokt ut så det skippade jag. Men den passade jättefint nu! Jag har faktiskt saknat den lilla glipan, det har helt enkelt inte sett snyggt ut. Något har saknats. Typ ett BRÖST! 
Det enda som nu är kvar är tatuering av vårtgård. Det är tydligen vängtelista på det då det endast är en kvinna som håller på med detta. Men det är då ingen brådska för min del. Jag kan vänta nu när jag är så nöjd med det andra. 
Jo, jag började jobba i onsdags förra veckan. Det kändes som att jag hade jobbat en hel vecka när fredagen kom. Guuuuuu så trött. Men det var skönt att få komma igång även om jag inte får göra några tunga lyft. 
Jag hade också mitt utvecklingssamtal förra veckan men det kan vi lämna hädan. Det är bara att konstatera att kommunikation och samspel inte är min chefs bästa sida. Det är nästan så man kan skriva en thriller. Företaget är ungt. Startat 2015. Vi är ca 15 stycken. Jag har jobbat näst längst. Bara en sån sak tycker jag är lite absurt. Kollegorna är suveräna men det andra....Nåväl, det finns andra jobb. Det gäller bara att hitta den bästa arbetsplatsen. Om det nu finns någon sådan? 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela