tankarstugan.blogg.se

Mina tankar till det mest overkliga - bröstcancer

Sommar

Publicerad 2018-05-28 20:22:01 i Allmänt,

Då kom sommaren igen :-)
 
Jag har sagt upp mig från mitt jobb och börjar ett nytt den 15 augusti. Konkurrenter till mitt nuvarande. Nytt fräscht och precis i uppstarten. Det ska bli roligt och jag behöver byta miljö. Jag tycker det ska bli skönt att komma till en arbetsplats där ingen känner till min bakgrund med bröstcancern. Kanske är det så att ingen tänker på det ändå men jag vill inte ha en "stämpel" på mig. Det blir närmare till jobbet då jag kan cykla, springa eller åka buss. Just nu är jag inne i en träningsbubbla där jag cyklar och springer om vartannat. För 1 ½ vecka sedan sprang jag halvmaran i Göteborg. Det blev en liten minisemester med familjen. Dessutom träffade vi våra kompisar från Uddevalla som vi träffade på vår resa till Kina då vi hämtade vår Ellen och Eva och Tomas hämtade sin Emma. Vi var ute och käkade på kvällen och bestämde att vi skulle träffas under sommaren. Dom kommer upp till oss och vi myser en hel helg tillsammans.
Apropå träning så ska jag snart springa mitt 3:e lopp för säsongen. Sprang även ett trail-lopp, dvs terräng lopp i början på maj. Det var jättekul! Sprang över stock och sten, över pölar och snår. Uppförs och nerför. Slaskigt. Kul var det! 14 juni är det dags för nästa lopp och det är ett lopp som heter STHLM10. Ett 1-mila lopp på Södermalm. Lite kortare än en halvmara ;-) Fler lopp blir det i sommar! Midnattsloppet 18 augusti och Sthlm Halvmara i september.
Överlag mår jag ganska bra nu. Saknar min tutte men det får bli under nästa år. Jag vill inte äventyra vår resa som vi ska göra i december. Livet måste få komma emellan också.
 
Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela